[box]
TUSSENGERECHT / 4 PERSONEN
Harder met eekhoorntjesbrood, knolselderijpuree en kervel
26 september
[/box]
Harder
4 stukjes harder van 100 gram
Olijfolie
Boter
Kervel fijngehakt
Harder met zout en peper kruiden en aan beide zijden goudbruin bakken in een eetlepel olijfolie en boter.
Eekhoorntjesbrood
Olijfolie
8 plakjes eekhoorntjesbrood
Kruiden met zout en peper.
Bak de plakken aan beide zijden goudbruin.
Knolselderijpuree
1 hele knolselderij
2 eetlepels boter
Room
Zout en peper
Scheutje truffelolie
Kippenbouillon
Knolselderie schillen en in gelijke stukken snijden van 2 bij 2 cm.
Kook gaar in kippenbouillon en room (50/50), de knolselderij net onder het room/bouillonmengsel zetten.
Dan glad pureren met de boter en een scheutje truffelolie.
Op smaak brengen met zout en peper.