Harder met eekhoorntjesbrood, knolselderijpuree en kervel

[box]

TUSSENGERECHT / 4 PERSONEN

Harder met eekhoorntjesbrood, knolselderijpuree en kervel 

26 september


[/box]

Harder

4 stukjes harder van 100 gram
Olijfolie
Boter
Kervel fijngehakt

Harder met zout en peper kruiden en aan beide zijden goudbruin bakken in een eetlepel olijfolie en boter.

Eekhoorntjesbrood

Olijfolie
8 plakjes eekhoorntjesbrood

Kruiden met zout en peper.
Bak de plakken aan beide zijden goudbruin.

Knolselderijpuree

1 hele knolselderij
2 eetlepels boter
Room
Zout en peper
Scheutje truffelolie
Kippenbouillon

Knolselderie schillen en in gelijke stukken snijden van 2 bij 2 cm.
Kook gaar in kippenbouillon en room (50/50), de knolselderij net onder het room/bouillonmengsel zetten.
Dan glad pureren met de boter en een scheutje truffelolie.
Op smaak brengen met zout en peper.